Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

New York Crime Story

White Irish Drinkers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194058714

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

1970-­lu­vun Brook­ly­niin si­joit­tu­va tei­ni-ikäi­sen po­jan kas­vu­ta­ri­na ympä­ristössä, jos­sa juop­po isä ter­ro­ri­soi per­hettä ja ympä­ristön vai­kut­teet, oma ve­li mu­kaan lu­kien, vievät ri­kol­li­sel­le tiel­le.

1970-lu­vun Brook­ly­niin si­joit­tu­va tei­ni-ikäi­sen po­jan kas­vu­ta­ri­na ympä­ristössä, jos­sa juop­po isä ter­ro­ri­soi per­hettä ja ympä­ristön vai­kut­teet, oma ve­li mu­kaan lu­kien, vievät ri­kol­li­sel­le tiel­le. Tai­teel­li­sen po­jan vai­keus löytää paik­kan­sa mie­hi­sen kult­tuu­rin hal­lit­se­mas­sa ir­lan­ti­lai­sa­me­rik­ka­lai­ses­sa yh­teisössä tuot­taa on­gel­mia hä­nen et­siessä omaa pol­kuaan työssä, tai­de­maa­lauk­ses­sa ja rak­kau­des­sa. Pal­kit­tu elo­ku­va no­jaa vah­voi­hin näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­siin, jot­ka an­ta­vat elämän raa­dol­li­suut­ta pe­lot­to­mas­ti ku­vaa­van ta­ri­nan kään­teil­le us­kot­ta­vuut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat perustasoa. Ekstroina valokuvia ja trailereita. (EM)
01/09/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy