Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kolmas aalto

Den tredje vågen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen Anaforminen 2.36*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Meidän tyttö maail­mal­la, ai­na­kin lah­den ta­ka­na.

Meidän tyttö (I­ri­na Björk­lund) maail­mal­la, ai­na­kin lah­den ta­ka­na. Ir­vai­lu on hal­pa­mais­ta, sillä Björk­lund toi­si mu­ka­vaa vaih­te­lua tur­han pu­res­kel­tui­hin jenk­ki­tyttä­riin.
Hen­ki­var­ti­jat (2001) –e­lo­ku­vas­ta tut­tu Ja­kob Ek­lund in­teg­roi­tuu EU:­hun, ja pyr­kii rat­ko­maan ri­kol­li­sen ra­han yli­val­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea laajakuva ja toimiva ääniraita. Kahdella levyllä. Ekstroissa 48+16+22+6+24+5 min. dokumentit, 7 min. pilottijakso, 15 min. haastattelu, kuvagalleria, 7 min. ohjaajan debyytistä, 8 min. lyhytelokuva, kaksi tiiseriä, kaksi traileria, kaksi tv-mainosta, pelitraileri sekä DVD-ROM –osiossa käsikirjoitusta ja still-kuvia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy