Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Flashback

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97020EAN: 6415015508665

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­gent­ti John Buck­ner saat­taa ex-­hip­pi Huey Wal­ke­ria oi­keu­teen vuo­si­kym­me­niä van­hois­ta teois­taan.

A­gent­ti John Buck­ner (Kie­fer Sut­her­land) saat­taa ex-hip­pi Huey Wal­ke­ria (Den­nis Hop­per) oi­keu­teen vuo­si­kym­me­niä van­hois­ta teois­taan. Mat­kan ai­ka­na Wal­ker yllättää nuo­ren vir­ka­val­lan edus­ta­jan kep­po­sil­laan teh­den mat­kas­ta hiu­kan odo­tet­tua mo­ni­mut­kai­sem­man. Hu­pai­sat dia­lo­ginpätkät joh­dat­ta­vat mies­ten his­to­riaa yh­teen. Epäus­kot­ta­vis­ta kään­teistään huo­li­mat­ta Flash­back on viih­dyttävä road-ko­me­dia, jon­ka viih­dear­vo on jo­pa lisään­ty­nyt vuo­sien ku­lues­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva- ja äänipuolella 1980-luku tuoksahtaa nostalgisena, pieniin teknisiin vajavaisuuksiin suhtautuu vähätellen. Synkät sävyt korostuvat kuitenkin liiaksi. Ei ekstroja. (VA)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy