Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hitlerin lapset

Hitler’s Children 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1943Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200277EAN: 6416335174707

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuon­na 1928 pe­rus­te­tun RKO Pic­tu­res –­tuo­tan­toyh­tiön tuot­ta­ma Hit­le­rin lap­set oli sen­saa­tio­mai­nen ja suo­sit­tu he­ti il­mes­tyt­tyään.

Vuon­na 1928 pe­rus­te­tun RKO Pic­tu­res –­tuo­tan­toyh­tiön (Ra­dio-Keith-Orp­heum) tuot­ta­ma Hit­le­rin lap­set oli sen­saa­tio­mai­nen ja suo­sit­tu he­ti il­mes­tyt­tyään. Se ku­vaa, mil­lai­sia ih­mi­siä tu­li Hit­le­rin ai­vo­pe­semästä sak­sa­lais­nuo­ris­ta en­nen so­taa ja sen ai­ka­na ja on erittäin vai­kut­ta­va ame­rik­ka­lai­nen pro­pa­gan­dae­lo­ku­va nat­sis­mia vas­taan.
A­siat ovat esi­tet­ty hy­vin kär­jis­te­tys­ti, mikä lisää sa­no­man te­hok­kuut­ta ja herättää aja­tuk­sia. Elo­ku­van on lisät­ty ai­toa toi­sen maail­man­so­dan ajan fil­mi­ma­te­riaa­lia. Pe­rus­tuu Gre­gor Zie­me­rin kir­jaan Edu­ca­tion for Death.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikä näkyy mustavalkokuvassa. Kuva on liki keskitasoa, mutta hiukan rakeinen, roskainen ja pehmeä. Ääniraita toistaa selkeästi monoraitaa keskikanavasta. Suomenkielinen tekstitys on ns. pakkotekstitys eli tekstitystä ei voida poistaa. Ei ekstroja. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy