Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Showdown in Little Tokyo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 75 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Los An­ge­le­siin si­joit­tu­va, kei­no­te­koi­sen ja­pa­ni­lai­nen Ya­ku­za-­lef­fa.

Los An­ge­le­siin si­joit­tu­va, kei­no­te­koi­sen ja­pa­ni­lai­nen Ya­ku­za-lef­fa. Ruot­sin yl­peys Dolph Lundg­ren ja Bru­cen poi­ka Bran­don Lee ovat ste­reo­tyyp­pi­nen po­lii­si­pa­ri ko­ti­kon­tu­jen­sa gangs­te­rei­den jäl­jillä. Tia Car­re­re va­ras­taa huo­mion, var­sin­kin kun näyttää ko­vin es­pan­ja­lai­sel­ta ja­pa­ni­lai­seen roo­liin­sa. Ha­ta­ra juo­ni, jon­ka pääl­le oh­jaa­ja vielä pak­ko­syöttää köy­hiä one-li­ne­rei­ta il­man minkään­lais­ta tah­dik­kuut­ta. Hu­vit­ta­va mo­ka: kuol­lut mies nos­taa kättään Lundg­re­nin sy­lei­lyssä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtalainen kuva, hyvä ääni. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy