Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Chiefs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 206 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6416548901213

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Char­le­ton Car­ter eli Charl­ton Hes­ton täh­dittää me­nes­tyk­sekästä tv-­mi­ni­sar­jaa, jos­sa tut­ki­taan vuo­si­kym­me­nien ajak­si sel­vittämättö­mik­si jää­neitä mur­hia.

John Char­le­ton Car­ter eli Charl­ton Hes­ton täh­dittää me­nes­tyk­sekästä tv-mi­ni­sar­jaa, jos­sa tut­ki­taan vuo­si­kym­me­nien ajak­si sel­vittämättö­mik­si jää­neitä mur­hia. Muis­sa roo­leis­sa mm. Dan­ny Glo­ver ja John Good­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikkotasoinen kuva ja ääni. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy