Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Crazy/Beautiful

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pitkästä ai­kaa elämän­ma­kui­nen, hie­man eu­roop­pa­lai­sen oloi­nen jenk­ki­nuo­ri­so­ku­vaus.

Pitkästä ai­kaa elämän­ma­kui­nen, hie­man eu­roop­pa­lai­sen oloi­nen jenk­ki­nuo­ri­so­ku­vaus. Kääntää ase­tel­mia nu­rin: köyhä chi­ca­no on­kin se vah­vem­pi, kun kong­res­sie­dus­ta­jan tyttö (hyvä Kirs­ten Dunst) on oi­kea mo­nion­gel­mik­ko. Sek­sillä tai huu­meil­la ei mässäillä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, jota ei kerrankin ole laisinkaan kropattu. Tyylikäs, elävä ääniraita. Ekstroissa neljä poistettua kohtausta, 15 min. dokumentti, traileri ja kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy