Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Neulansilmä

Eye of the Needle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
1.88
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Je­din pa­luun oh­jaa­jan vie­ras­mies­tu­li­ta­loon.

Je­din pa­luun oh­jaa­jan vie­ras­mies­tu­li­ta­loon. Do­nald Sut­her­land on ru­ma kuin syn­ti, mut­ta sa­mal­la täy­sin us­kot­ta­va nai­sia hur­maa­va­na Die Na­del -nat­si­va­koo­ja­na. Kylmä am­mat­ti­lai­nen an­taa tun­tei­den viedä yh­den ai­noa ker­ran, mikä koi­tuu tur­miok­si. Yk­si par­hais­ta va­koo­ja-ai­hei­sis­ta elo­ku­vis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Vetiset värit, muuten kohtuullinen ei-anamorfinen laajakuva. Aika rakeinen toki. Muutama rapauma löytyy. Siisti ja selvä monoääni. Ekstroissa tylyyn MGM-tyyliin vain traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy