Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Center Stage

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
VET: V-04685EAN: 6420201098653

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vir­keä tei­nid­raa­ma ryhmästä nuo­ria tans­sin ja elämän pyö­ri­tyk­sessä.

Vir­keä tei­nid­raa­ma ryhmästä nuo­ria tans­sin ja elämän pyö­ri­tyk­sessä. Ku­vit­teel­li­sen ba­let­ti­kou­lun suo­ja­tit haa­vei­le­vat uras­ta kirk­kaim­pien par­ras­va­lo­jen lois­tees­sa ja val­mis­tau­tu­vat ky­ky­je­net­sijöil­le jär­jes­tettävään rat­kai­se­vaan näytök­seen. Ke­vyt ta­ri­na, mut­ta vauh­dik­kaan mu­si­kaa­li­nen to­teu­tus paik­kaa hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on laadukas, joskin jättää vielä tarkkuudessaan hieman toivomisen varaa. Ääniraita tarjoilee miellyttävän laajan skaalan musiikkia salsasta Giselleen ja onkin ehdottomasti elokuvan kantavin tekijä. Lisukkeista mainitsemisen arvoisia ovat traileri, ohjaajan kommenttiraita ja musiikkivideo, näiden lisäksi faktaruutuja, kaksi yhdentekevää poistettua kohtausta ja mitäänsanomaton minidokumentti. Hyvä viihdepaketti. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy