Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahuksenmoiset pirskeet - Special Edition

The Party 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 76960EAN: 6438044003857

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

In­tia oli 1960-­lu­vun lo­pul­la muo­di­kas paik­ka, kun Eric Clap­ton ja Beat­les in­nos­tui­vat si­ta­rin soi­tos­ta ja gu­ru­jen ope­tuk­sis­ta.

In­tia oli 1960-lu­vun lo­pul­la muo­di­kas paik­ka, kun Eric Clap­ton ja Beat­les in­nos­tui­vat si­ta­rin soi­tos­ta ja gu­ru­jen ope­tuk­sis­ta. Mur­heenk­ryy­nimäi­nen näyt­te­lijä her­ra Baks­hi (Pe­ter Sel­lers) mo­kaa ku­vauk­set In­tias­sa ja ek­syy vää­riin juh­liin Hol­lywoo­dis­sa.
O­sa ga­geis­ta on oi­kein haus­ko­ja, mut­ta ko­ko­nais­vai­ku­tel­ma jää löysäk­si. Ny­ky­kat­san­nos­ta bri­tit pilk­kaa­vat in­tia­lai­sia. Ei oi­kein is­tu. Huo­maa Tar­zan-f­lo­pis­taan tu­tun Den­nis Mil­le­rin haus­ka roo­li b-luo­kan län­nen­san­ka­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kohinainen ja hieman labiili, mutta katsottava. Osa kohtauksista puolestaan piirtyy hyvin tarkasti. Uusi 5.1-miksaus on hillitty. Henry Mancinin musiikki on eräänlaista Beatles-pastissia ja Ilkamat-svengiä. Kahdella levyllä. Ekstroissa 24+16 min. dokumentit, kolme tekijäprofiilia (6+4+7 min.), 9 Sellersin haastattelupätkää, 3 mainosta, kuvagalleria ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy