Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Braveheart Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 170 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Poik­keaa At­lan­tin ta­kai­ses­ta le­vystä siinä mie­lessä, että san­ka­rin vai­mon kur­kun­kat­kai­suun se­koi­tet­tiin ku­vien ruu­tujär­jes­tystä, jot­tei koh­taus tun­nu yhtä ”­viiltävältä”.

Poik­keaa At­lan­tin ta­kai­ses­ta le­vystä siinä mie­lessä, että san­ka­rin vai­mon kur­kun­kat­kai­suun se­koi­tet­tiin ku­vien ruu­tujär­jes­tystä, jot­tei koh­taus tun­nu yhtä ”­viiltävältä”. Oh­jaa­ja Gib­son hyväk­syi muu­tok­sen.
Upeaa ker­ron­taa, hie­no ku­va ja is­kevät ää­net. Ku­va on aa­vis­tuk­sen teräväm­pi kuin Pa­ra­moun­tin -jenk­ki­ver­sios­sa. Au­dio­vi­suaa­li­se­na tuot­tee­na ai­van kär­ki­kas­tia. S.E. on pa­kat­tu ko­mei­siin kah­den le­vyn kan­siin, mut­ta ei tässä juu­ri ole muu­ta kuin nor­maa­li­ver­sios­sa­kaan: 27 min do­ku­ment­ti, kak­si trai­le­ria ja Gib­so­nin kom­ment­ti­rai­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy