Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Minne tuuli kuljettaa

Hi-Lo Country 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
2.33
Ääniraita: Dolby Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101165EAN: 6420201090374

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­nen kun­nol­li­nen cow­boy-e­lo­ku­va sit­ten Tombs­to­nen.

En­simmäi­nen kun­nol­li­nen cow­boy-e­lo­ku­va sit­ten Tombs­to­nen. Woo­dy Har­rel­son te­kee nap­pi­suo­ri­tuk­sen le­veä­leu­kai­se­na leh­mi­poi­ka­na, ja Bil­ly Cru­dup on so­pi­va se­koi­tus län­nen ka­ris­maa ja nyh­verömäistä poi­ka­mai­suut­ta, jot­ta ta­ri­na voi edetä is­tu­vas­ti ja us­kot­ta­vas­ti.
Tu­ki­roo­leis­sa kaik­ki vii­me­vuo­sien län­nens­ke­nen tu­tut kas­vot. Tuo ai­ka­lail­la mie­leen Pearl Har­bo­rin, eikä vä­hi­ten Cru­dup-Hart­nett, Har­rel­son-Aff­leck ja Pat­ri­cia Ar­quet­te-Ka­te Bec­kin­sa­le yhtäläi­syyk­sien joh­dos­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Letterboksattu laajakuva ei tarjoille kirkkainta, terävintä tai värikylläisintä kuvaa, mutta suoriutuu tehtävästään silti kunnialla – varsinkin DVD-formaatin alkuaikojen lbx-julkaisuihin nähden. Kuva on miellyttävän levollinen, eikä reunavärinää tai kohinaa esiinny häiritsevissä määrin. Kannessa virheellisesti ilmoitettua DD5.1-ääniraitaa ei levyltä löydy, mutta Dolby Stereona rekisteröity versio on sekin moitteettoman laadukas, dialogiltaan selkeä ja niin musiikiltaan kuin tehosteiltaan elävä. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy