Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Deep Impact

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hak­kaa Ar­ma­ged­do­nin kai­kis­sa la­jeis­sa men­nen tul­len ja pa­la­tes­sa.

Hak­kaa Ar­ma­ged­do­nin kai­kis­sa la­jeis­sa men­nen tul­len ja pa­la­tes­sa. Ei ar­vos­te­li­joi­den kiittämä. Maa­pal­loa uh­kaa lop­pu kuin Tin­tin Ih­meel­li­sessä täh­dessä, kun jät­timäi­nen ko­meet­ta on syök­symässä Ka­na­daan. Toi­sin kuin kil­pai­li­jan­sa ei lai­sin­kaan naii­vi tuo­te. Näyt­te­lijät py­syvät hy­vin ruo­dus­sa ja Mor­gan Free­man on us­kot­ta­va en­simmäi­sensä vä­ril­li­senä Yh­dys­val­tain pre­si­dent­tinä.
Yk­si vai­kut­ta­vim­mis­ta ko­ti­teat­te­ri­le­vyistä. Upea ku­va ja jy­kevä ää­ni­rai­ta. Ku­vat­tiin Su­per 35:l­le al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ku­va­suh­teen ol­les­sa 2.39:1. Ekst­rat ovat ikävä kyllä lai­han­lai­set: kak­si trai­le­ria.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy