Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tahraton mieli

Eternal Sunshine of the Spotless Mind 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110029EAN: 5706550024286

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­sen sci­fi-­ta­ri­nan ta­paan yk­sin­ker­tai­sel­le aja­tuk­sel­le ra­ken­tu­va tee­ma: ku­ka­pa ei oli­si jos­kus miet­ti­nyt, jos­ko voi­si pyyh­kiä jon­kin ih­mi­sen täy­sin elämästään, aja­tuk­sis­taan ja en­nen kaik­kea muis­tois­taan.

K­las­si­sen sci­fi-ta­ri­nan ta­paan yk­sin­ker­tai­sel­le aja­tuk­sel­le ra­ken­tu­va tee­ma: ku­ka­pa ei oli­si jos­kus miet­ti­nyt, jos­ko voi­si pyyh­kiä jon­kin ih­mi­sen täy­sin elämästään, aja­tuk­sis­taan ja en­nen kaik­kea muis­tois­taan.
Int­ro­vert­ti Jim Car­rey ja ekst­ro­vert­ti Ka­te Wins­let yrittävät, mut­ta al­ka­vat pan­na vas­taan La­cu­na-yh­tiön ih­mi­sil­le me­nes­tyk­sekkääs­ti os­ta­mal­la ai­vo­vau­rio­hoi­dol­le.
Mie­len­kiin­toi­nen to­teu­tus, mut­ta lo­pul­ta kui­ten­kin vain terävä aja­tus­har­joi­tel­ma. Skit­sof­ree­ni­senä ku­vauk­se­na ai­ka pä­tevä, kuin psy­ke­dee­li­nen sar­ja­ku­va tai Phi­lip K. Dick­Dick -pas­tis­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 12 min. dokumentti, 16 min. keskustelua, kommenttiraita, 7 min. poistettuja kohtauksia, musiikkivideo ja Lacuna-mainos. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy