Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ring

Ringu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107066EAN: 5050582120233

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kult­ti­mai­nee­seen nous­sut ja­pa­ni­lai­nen kau­hue­lo­ku­va, jos­ta teh­tiin Hol­lywood-­re­ma­ke.

Kult­ti­mai­nee­seen nous­sut ja­pa­ni­lai­nen kau­hue­lo­ku­va, jos­ta teh­tiin Hol­lywood-re­ma­ke. Neljän kou­lu­lai­sen kuol­tua sa­ma­na päivänä nais­toi­mit­ta­ja al­kaa tut­kia jut­tua. Tei­nien kes­kuu­des­sa le­viää hu­hu vi­deo­ka­se­tis­ta, jon­ka kat­so­mi­nen tap­paa seit­semän päivää en­si­vil­kai­sun jäl­keen. Us­ko­mat­to­man pai­nos­ta­va ja selkä­piitä kar­mi­van te­ho­kas, var­sin­kin en­simmäi­sellä kat­se­lu­ker­ral­la. Ko­kei­le kat­soa yk­sin pi­meässä.
Ku­va on peh­meä, mut­ta muu­ten me­net­te­levä. Ää­nie­fek­teissä viiltävän il­keät kirs­kun­nat pistävät ihon ka­nan­li­hal­le. Le­vyllä ei ole ekst­ro­ja. Vältä ta­ka­kan­nen lu­ke­mis­ta, spoi­laa pal­jon. (VPT)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy