Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Royce - pelkkää terästä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­van­mu­kai­nen toi­min­tajännä­ri möhö­ma­hai­ses­ta agen­tis­ta, jon­ka var­hai­selä­kepäivät ku­lu­vat ydi­na­sei­ta ha­vit­te­le­van ex-­kom­man­do­jouk­kion kan­noil­la.

Kaa­van­mu­kai­nen toi­min­tajännä­ri möhö­ma­hai­ses­ta agen­tis­ta, jon­ka var­hai­selä­kepäivät ku­lu­vat ydi­na­sei­ta ha­vit­te­le­van ex-kom­man­do­jouk­kion kan­noil­la. Vä­liin­pu­toa­ja­lef­fa, sillä tämä ei to­del­la­kaan ole hyvä, mut­tei toi­saal­ta riittävän huo­no ol­lak­seen haus­ka. Plus­saa to­sin siitä, että ka­lus­to näyttää enimmäk­seen us­kot­ta­val­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Musiikki on ilmeikkäämpää kuin odottaa sopisi, joskin osa teemoista kuulostaa toisista elokuvista lainatulta (mm. Passenger 57 ja Under Siege). Äänessä ei karkeita virheitä esiinny, vaikka dialogi ja tehosteet eivät erityisemmin vakuuta. Kuva on hieman hailakka ja terätön. Faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy