Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Event Horizon

Viimeinen horisontti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kei­no­te­koi­sen mus­tan au­kon luo­mi­nen osoit­tau­tuu tap­pa­vak­si kek­sinnök­si.

Kei­no­te­koi­sen mus­tan au­kon luo­mi­nen osoit­tau­tuu tap­pa­vak­si kek­sinnök­si.
Hie­man mai­net­taan pa­rem­paa ja jän­nittävämpää kau­hus­ci­fiä, jon­ka huo­nos­ti toi­mi­va lop­pu ja tur­hat epä­loo­gi­suu­det jättävät kol­men täh­den ker­hoon. Ai­ka ra­jua me­noa kuin Dan­ten ja Dorén hel­ve­tissä, jo­ten K18-tar­ra voi­si ol­la pai­kal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Paljon aliasing-välkyntää sähköisen oloisessa kuvassa, mutta ei muuten juuri aihetta tyytymättömyyteen. Ääniraidassa riittää tuhdisti tavaraa joka nurkkaan. LFE:kin pullistelee. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy