Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Villit kuviot 3

Wild Things: Diamonds in the Rough 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200258EAN: 5050582333848

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nähtäväs­ti elo­ku­van voi tehdä sa­mal­la kaa­val­la kol­man­nen­kin ker­ran, ja jo­pa aloit­taa täsmäl­leen sa­man­lai­sel­la koh­tauk­sel­la sek­si­va­lis­tus­luen­nol­ta kuin jo kah­des­ti aiem­min – eivätkä yh­te­nevät koh­tauk­set sii­hen pää­ty.

Nähtäväs­ti elo­ku­van voi tehdä sa­mal­la kaa­val­la kol­man­nen­kin ker­ran, ja jo­pa aloit­taa täsmäl­leen sa­man­lai­sel­la koh­tauk­sel­la sek­si­va­lis­tus­luen­nol­ta kuin jo kah­des­ti aiem­min – eivätkä yh­te­nevät koh­tauk­set sii­hen pää­ty. Tytöt ovat kau­nis­tu­neet sit­ten kak­ko­so­san, mut­ta vain nui­japää yllät­tyi­si nyt jo kol­mat­ta ker­taa tar­joil­ta­vis­ta tu­tuis­ta juo­nenkään­teistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pahimmillaan kuva on joissakin ulkokuvainserteissä muodottoman epätarkka ja väreiltään vääristynyt, likainen ja vuotava. Keskimäärin kuva on kuitenkin hyvä näitä epäonnistuneita otoksia lukuun ottamatta. Roskaa ei esiinny häiriöksi asti, mutta kohinaa on läsnä havaittavasti. Ääniraita on teknisesti ongelmaton, mutta sisällöllisesti keskinkertaisen vaatimaton esitys. Musiikki on epäinspiroitunutta ja monessa kohdin jopa täysin epäistuvaa. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy