Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saalistajat

The Professionals 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 74880EAN: 5050582082869

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tek­sa­si­lai­nen öl­jy­po­hat­ta pes­taa neljä vil­lin län­nen eri­kois­miestä ha­ke­maan kid­na­pa­tun vai­mon­sa mek­si­ko­lais­ten ka­pi­nal­lis­ten kä­sistä.

Tek­sa­si­lai­nen öl­jy­po­hat­ta pes­taa neljä vil­lin län­nen eri­kois­miestä ha­ke­maan kid­na­pa­tun vai­mon­sa (DVD:llä hy­vin säi­ly­nyt kau­no­tar Clau­dia Car­di­na­le) mek­si­ko­lais­ten ka­pi­nal­lis­ten kä­sistä. Lee Mar­vin ja Burt Lan­cas­ter te­kevät kump­pa­nei­neen työtä käs­ket­tyä tak­ti­koi­den ja tais­tel­len tiensä ka­pi­nal­lis­ten lei­riin as­ti, mut­ta pe­rillä kaik­ki ei ole­kaan ai­van ku­ten heil­le on mai­nos­tet­tu. Ta­ri­na on pe­ruslänkkä­riin ver­rat­tu­na on­nis­tu­neen vi­vah­tei­kas, ja jos stet­so­nia ei ve­detä liian tiu­kal­le, on myös lop­pu­rat­kai­su toi­mi­va omal­la ai­vo­ju­mi-ta­val­laan.
Hel­pos­ti si­vuu­tet­ta­via print­ti­vi­ko­ja lu­kuun ot­ta­mat­ta ku­va on miel­lyttävän tark­ka ja vä­risä­vy­jen tois­toaan myö­ten länkkä­rik­las­sik­koon ar­vok­kaas­ti so­vel­tu­va. Ää­ni­rai­ta toi­mii särähtämättä ker­taa­kaan kor­vaan, eikä dia­lo­gis­ta­kaan ole vai­keuk­sia saa­da selvää, jo­ten var­sin kor­kea­ta­soi­nen jul­kai­su on ky­seessä. Ekst­rois­sa fak­ta­ruu­tu­ja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy