Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Killing

Peli on menetetty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kub­ric­kin li­ki ne­ro­kas keik­ka­ku­vaus on vai­kut­ta­nut pal­jon myö­hem­piin elo­ku­viin, äk­kipäätä ai­na­kin Ta­ran­ti­noon ja Oli­ver Sto­neen.

Kub­ric­kin li­ki ne­ro­kas keik­ka­ku­vaus (ryöstö = kil­ling) on vai­kut­ta­nut pal­jon myö­hem­piin elo­ku­viin, äk­kipäätä ai­na­kin Ta­ran­ti­noon ja Oli­ver Sto­neen.
Ra­port­ti­tyy­liin ja sil­loi­sis­ta mo­der­neis­ta ro­maa­neis­ta tut­tui­hin eri näkö­kul­miin pe­rus­tu­va elo­ku­va käyttää te­hok­kaas­ti kel­loa hyväk­seen.
Lop­pu­rat­kai­su on eri­tyi­sen tyy­likäs, kun kat­so­ja­kin huo­maa oman tun­ne­kuo­hun­sa, jo­ka peit­tyy la­ko­ni­suu­den al­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva näyttää hieman kohinaa. Selkeä monoraita. Tekstitys englanniksi. Traileri ja neljän sivun triviavihko.. R1-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy