Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lancelot – ensimmäinen ritari

First Knight 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si vas­ten­mie­li­sim­mistä elo­ku­vis­ta.

Yk­si vas­ten­mie­li­sim­mistä elo­ku­vis­ta. Suu­rin syy on Lan­ce­lo­tin roo­liin pal­kat­tu Ric­hard Ge­re, jos­ta ei saa ir­ti il­veelläkään eng­lan­ti­lais­ta ri­ta­ria, saa­ti sit­ten ta­run mu­kaan rans­ka­lais­syn­tyistä Lan­ce­lo­tia. Hä­nessä ei ole mitään art­hu­riaa­nis­ta.
Ju­lia Or­mond pyö­ris­ke­lee laa­ma­pai­dois­saan sii­hen mal­liin, että tun­tuu sa­dat­te­le­van jenk­kien mo­raa­li­koo­de­ja.
Sir Tho­mas Mal­lo­ryn La Mor­te d’Art­hur ja Hal Fos­te­rin upea Prins­si Roh­kea -sar­ja­ku­va ovat niin vah­vas­ti muo­kan­neet kä­si­tyk­siä, et­tei jenk­kien pitäi­si täl­lais­ta edes yrittää. John Boor­ma­nin Ex­ca­li­bur on edel­leen pa­ras fil­ma­ti­soin­ti ai­hees­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa ja äänessä ei ole moitteen sijaa, mutta eipä juuri kehumistakaan. R1:nä myös pan&scan. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy