Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Quiz Show

Tupla tai kuitti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­len­kiin­toi­nen ai­he: te­le­vi­sion pio­nee­riai­koi­na tie­to­kil­pai­luoh­jel­mia ma­ni­pu­loi­tiin.

Mie­len­kiin­toi­nen ai­he: te­le­vi­sion pio­nee­riai­koi­na tie­to­kil­pai­luoh­jel­mia ma­ni­pu­loi­tiin. Kat­so­jat seu­ra­si­vat, kun jo­ku voit­ti pitkään ja put­keen. Sa­ma il­miö oli myös suo­ma­lai­ses­sa Tup­la tai kuit­ti -oh­jel­mas­sa, vaik­ka sitä tus­kin epä­re­hel­li­ses­ti pyö­ri­tet­tiin.
Oh­jaa­ja Ro­bert Red­ford kui­ten­kin ikävä kyllä epäon­nis­tuu, jän­ni­te ei py­sy yllä. Pää­syynä on elo­ku­van liial­li­nen pi­tuus. Mar­tin Scor­se­se lois­taa jää­kylmänä spon­so­ri­na. Mikä näyt­te­lijä hä­nessä on me­ne­tet­tykään!

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on moitteeton, mutta ääniraita perin vaisu. Flipperi. Ei ekstroja.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy