Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Bio-Dome

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6438044023558

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si elo­ku­vien va­kio­ku­vas­ton­mu­kais­ta pe­rus­luu­se­ria jää louk­kuun tie­de­mies­ten ra­ken­ta­man tut­ki­mu­sa­se­maan ja jou­tuu osal­lis­tu­maan eko­lo­gi­seen ko­kei­luun vuo­dek­si.

Kak­si elo­ku­vien va­kio­ku­vas­ton­mu­kais­ta pe­rus­luu­se­ria jää louk­kuun tie­de­mies­ten ra­ken­ta­man tut­ki­mu­sa­se­maan ja jou­tuu osal­lis­tu­maan eko­lo­gi­seen ko­kei­luun vuo­dek­si. Usein är­syttävä Pau­ly Sho­re on on­nis­tu­nut ole­maan haus­ka vain elo­ku­vas­sa Ju­ry Du­ty, ja Step­hen Bal­dwi­nin bra­vuu­ria ovat B-luo­kan toi­min­tapätkät, jo­ten yllä­tys ei lie­ne suu­ri, että tässä ko­me­dias­sa vit­sit ovat vail­la pie­nintäkään oma­peräi­syyttä tai ta­soa. Tyhjän­nau­rat­ta­mi­nen tässä kyllä hal­li­taan.
Hai­lak­ka, mut­ta le­vol­li­nen ja koh­tuul­li­sen tark­ka ku­va. Ka­ru, rä­minäntäy­tei­nen ää­ni­rai­ta, jol­la on kai­kes­ta huo­li­mat­ta kui­ten­kin py­rit­ty luo­maan jon­kin­lais­ta ti­la­tun­tua. Ekst­rois­sa ana­mor­fi­nen trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy