Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Mad Max 2 – Asfalttisoturi

Mad Max 2 – The Road Warrior 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.42*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

As­falt­ti­so­tu­ri aloit­ti uu­den gen­ren, apo­ka­lyp­ti­sen ry­mis­te­lye­lo­ku­van.

As­falt­ti­so­tu­ri aloit­ti uu­den gen­ren, apo­ka­lyp­ti­sen ry­mis­te­lye­lo­ku­van. Mel Gib­so­nil­la ei ol­lut vielä nis­ka­tuk­kaa. Muu­ta­kin puut­tuu: DVD on kal­pea var­jo en­ti­sestä. Koh­tauk­sia on lei­kel­ty raa´al­la kä­dellä. Tämän on nau­hoit­ta­nut mo­ni te­le­vi­sios­ta leik­kaa­mat­to­ma­na (to­sin pan&s­can-ver­sio­na). Useat koh­tauk­set oli­si­vat­kin kä­sittämättö­miä, jos ei muis­tai­si en­tuu­des­taan, mitä elo­ku­vas­sa ta­pah­tuu. Huo­noim­pia esi­merk­kejä on sor­met leik­kaa­van bu­me­ran­gi­koh­tauk­sen tur­me­le­mi­nen. Leik­kaa­mat­to­ma­na oli­si vii­den täh­den toi­min­tae­lo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD:nä filmi on tosin laajakuvana, mikä on laiha lohtu. Kannattaa hankkia japsiversio Mad Max II, joka sisältää ääniraidan, jossa puhutaan australianenglantia. R1-versiossa mukana myös pan&scan. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: George Miller
Pääosissa: Mel Gibson
Tarina: Terry Hayes George Miller Brian Hannant
Kuvaus: Dean Semler
Musiikki: Brian May

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy