Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Jack Bull

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ri­na he­vos­kaup­piaan ja maa­no­mis­ta­jan rii­das­ta, jo­ka joh­taa ka­pi­naan.

Ta­ri­na he­vos­kaup­piaan ja maa­no­mis­ta­jan rii­das­ta, jo­ka joh­taa ka­pi­naan. To­del­li­suus on läsnä.
Härkäpäi­nen John Cu­sack ei an­na pe­rik­si, yh­teisö hyö­tyy ja san­ka­ri uh­raa it­sensä mui­den puo­les­ta. Jee­sus­sym­bo­liik­ka on on­nek­si pai­net­tu tyy­likkääs­ti ta­pah­tu­mien al­le.
Isä-Dick Cu­sac­kin kä­si­kir­joi­tus poh­jau­tuu Mic­hael Kohl­haas -kir­jaan. Ei mikään me­ga­tuo­tan­to, mut­ta näyt­te­lijät ovat vii­mei­sen pääl­le: John Good­man, John Sa­va­ge, John C. Mc­Kin­ley ja eri­no­mai­nen än­kyrä LQ Jo­nes.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisen kirkas kuva toistaa Wyomingin maisemat komeasti, värit ovat tosin hieman haaleat. Alkuperäinen kuvakoko, tuotantoa HBO-kaapelikanavalle. Vaikuttava äänimaailma Dolby Surroundiksi. Biografiat, traileri ja featurette. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy