Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ice Age - jäätikon sankarit

Ice Age 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neljä eläintä, Sid-­lais­kiai­nen, Ma­nu-­mam­mut­ti, Jyr­sis-o­ra­va ja Die­go-­sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­ri, koh­taa toi­sen­sa 20 000 vuot­ta sit­ten jää­kau­den kes­kellä.

Neljä eläintä, Sid-lais­kiai­nen, Ma­nu-mam­mut­ti, Jyr­sis-o­ra­va ja Die­go-sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­ri, koh­taa toi­sen­sa 20 000 vuot­ta sit­ten jää­kau­den kes­kellä. Ro­mu­luk­sen ja Re­muk­sen, Mowg­lin ja Tar­za­nin pe­rin­teen mu­kai­ses­ti eläi­met pe­las­ta­vat ih­mis­vau­van. Haus­ka ja tek­ni­ses­ti häikäi­sevä ani­maa­tio.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva ja ääniraita ovat referenssitasoa. Suomi-dubbaus on tallennettu Dolby Surroundina, jossa on aika mukavasti potkua siinäkin. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, kuusi poistettua kohtausta kommentein, ylimääräinen seikkailu (4,5 min.), kolme kohtausta angle-toiminnoilla, dubbauskooste, 26 min. dokumenttia, lyhytelokuva Bunny Short Subject (9 min. introlla ja kommentein), kuvagalleria ja kolme traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy