Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Broken Arrow

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.32*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hong­kon­gin ku­nin­kaan John Woon jenk­ki­tai­val ei al­ka­nut hy­vin, vas­ta tämän toi­sen yri­tyk­sen jäl­keen tärppä­si Fa­ce/Of­fil­la.

Hong­kon­gin ku­nin­kaan John Woon jenk­ki­tai­val ei al­ka­nut hy­vin, vas­ta tämän toi­sen yri­tyk­sen jäl­keen tärppä­si Fa­ce/Of­fil­la. Stealth-hä­vittäjää lentävä ko­men­ta­ja (John Tra­vol­ta) kaap­paa kak­si ydinkär­keä. Alai­nen (Ch­ris­tian Sla­ter) pa­nee hant­tiin. Kun­nian­hi­moa puut­tuu, vaik­ka ydinkär­ki räjäy­tetään­kin ku­pa­ri­kai­vok­sen sisällä.
On tylsä sisältä, eikä ko­vin ko­rea ul­koa­kaan. Ku­va on välttävä. LFE- ja ta­ka­ka­na­vat tar­joa­vat tie­tys­ti ko­vas­ti mö­rinää. Ei lai­sin­kaan ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy