Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Blood Simple

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Coe­nin vel­jes­ten de­byyt­ti on or­so­nwel­le­siläi­sen hi­ki­nen film­noir-­mur­ha­ta­ri­na, jo­ka on täynnä yllättä­viä, enintään puo­li­rea­lis­ti­sia kään­teitä.

Coe­nin vel­jes­ten de­byyt­ti on or­so­nwel­le­siläi­sen hi­ki­nen film­noir-mur­ha­ta­ri­na, jo­ka on täynnä yllättä­viä, enintään puo­li­rea­lis­ti­sia kään­teitä. Vel­jek­set eivät sil­ti vielä hul­lu­tel­leet, ja tu­lok­se­na oli ko­ko uran vä­ke­vin teos. Far­gos­sa oli sa­mo­ja tee­mo­ja, mut­ta sä­vy oli jo as­tet­ta pa­ria ma­kaa­be­rim­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, vaikka siinä onkin jonkin verran kohinaa. Ääniraita on Dolby Surroundiksi mukavan eloisa. Ekstroissa Kenneth Loringin audiokommentti, traileri, biografiat ja faktaruutuja. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy