Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wing Commander

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­tia­se­man saa­vut­ta­neen PC-­pe­li­sar­jan poh­jal­ta luo­tu suo­ra­vii­vai­nen ava­ruusräis­kintä­lef­fa, jos­sa nuo­ret lentäjä-ässät py­ris­te­levät omia trau­mo­jaan ja nis­kan pääl­le pääs­syttä in­haa alie­ni­vi­hol­lis­ta vas­taan.

Kult­tia­se­man saa­vut­ta­neen PC-pe­li­sar­jan poh­jal­ta luo­tu suo­ra­vii­vai­nen ava­ruusräis­kintä­lef­fa, jos­sa nuo­ret lentäjä-ässät py­ris­te­levät omia trau­mo­jaan ja nis­kan pääl­le pääs­syttä in­haa alie­ni­vi­hol­lis­ta vas­taan. Stars­hip Troo­pers il­man särmää. Hal­pi­sa­lie­nei­ta lu­kuun ot­ta­mat­ta kui­ten­kin la­vas­teil­taan ja te­hos­teil­taan hiot­tu. Sa­maa ei voi sa­noa juo­nes­ta. Oh­jaa­ja on myös al­ku­peräi­sen pe­lin luo­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kohtuulliset lisukkeet: traileri ja kaksi lyhyttä dokumenttia elokuvan synnystä. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy