Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Taxi 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

It­se­tie­toi­nen jat­ko, jo­ka on edel­leen ros­kaa, mut­ta yllättävän haus­kaa sel­lais­ta.

It­se­tie­toi­nen jat­ko, jo­ka on edel­leen ros­kaa, mut­ta yllättävän haus­kaa sel­lais­ta. Rans­ka­lai­nen vaih­toeh­to pi­ristää. Luc Bes­son on siir­ty­nyt kä­si­kir­joit­ta­jak­si.
Ku­vaa hy­vin rans­ka­lai­sia mie­hiä, jot­ka ovat ikui­sia lap­sia. Ma­gi­not-lin­jan hä­peä vaa­tii yhä uu­sia mie­hi­syys­riit­tejä. Tällä ker­taa frans­man­nit pitävät ja­pa­ni­lai­sia pilk­ka­naan.
Em­ma Sjö­berg näyttää, mi­ten ka­ra­te su­juu il­man pik­ku­hou­su­ja. Alus­sa mai­ni­taan ral­li­ra­to­jen in­tel­lek­tuel­li Ari Va­ta­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva. Audio voisi olla hieman aggressiivisempi, koska hevosvoimissa lepää tämän komedian perusta. Ekstroissa traileri, biografiat ja 8 min mainosdokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy