Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taru Sormusten herrasta

(J.R.R. Tolkien's) Lord of the Rings 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­koi­naan flo­pik­si lei­mat­tu ani­maa­tio kat­taa suu­ree­pok­ses­ta noin puo­let.

Ai­koi­naan flo­pik­si lei­mat­tu ani­maa­tio kat­taa suu­ree­pok­ses­ta noin puo­let. Ny­ky­sil­min se on kuin Da­vid Lync­hin Dyy­ni, puut­tei­neen­kin mu­ka­vaa kat­sot­ta­vaa ai­ka ajoin. Pa­hin pet­ty­mys seu­ra­si ai­koi­naan siitä, että ta­ri­na lop­pui Hel­min tais­te­luun ai­ka tö­keröllä ta­val­la. Mo­ni ei pidä myöskään kal­vo­tek­nii­kas­ta, jos­sa ani­maa­tio luo­daan elä­vien näyt­te­lijöi­den luo­mien liik­kei­den pääl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää laadukkaalta, mutta kohinaa on sen verran, että syvätarkkuus jää jälkeen saman ajankohdan Disney-elokuvista. Ääniraita on tarpeeksi mahtipontinen, vaikkakin vain DS. Ei laisinkaan ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy