Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Suspiria

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Noi­tae­lo­ku­vien eh­do­ton­ta eliit­tiä: nuo­ri tai­deo­pis­ke­li­ja saa­puu opis­ke­le­maan ar­vos­tet­tuun op­piah­joon, joss spa­gaa­tit eivät ir­toa ko­vin ir­to­nai­ses­ti, kun kak­si opis­ke­li­jaa on ta­pet­tu gial­lon tyy­liin kek­se­liääs­ti.

Noi­tae­lo­ku­vien eh­do­ton­ta eliit­tiä: nuo­ri tai­deo­pis­ke­li­ja (Jes­si­va Har­per) saa­puu opis­ke­le­maan ar­vos­tet­tuun op­piah­joon, joss spa­gaa­tit eivät ir­toa ko­vin ir­to­nai­ses­ti, kun kak­si opis­ke­li­jaa on ta­pet­tu gial­lon tyy­liin kek­se­liääs­ti. Luul­ta­vas­ti Ar­gen­ton pa­ras elo­ku­va, mikä ei ole vähän.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis ja tarkka kuva toistaa perin tärkeät värit, joista elokuva on kuuluisa, tarkasti ilman turhia rakeita ja kohinoita. Alkuperäinen monoraita vaikuttaa lopulta parhaalta ratkaisulta, vaikka jenkeissä tämä on ollut peräti DTS:nä. Anchor Bayn versio pursusi still-kuvia ja aulakortteja, mutta tässä on mukana vain biografiat, kaksi traileria, tv-mainos, kolme radiomainosta ja musiikkivideo.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy