Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ammutaanhan hevosiakin

They Shoot Horses, Don't They? 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78998  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Jau­za, jau­za, jau­za", Gig Young huu­si Os­ca­rin ar­voi­ses­ti tans­si­juon­ta­jan roo­lis­saan.

"Jau­za, jau­za, jau­za", Gig Young huu­si Os­ca­rin ar­voi­ses­ti tans­si­juon­ta­jan roo­lis­saan. Pörs­si­ro­mah­duk­sen jäl­keen ame­rik­ka­lai­sia vil­lit­tiin sai­rail­la viih­dyk­keillä. Yk­si niistä oli sa­dis­ti­nen tans­si­kil­pa, jos­sa pää­pal­kin­non vei pi­simpään tans­si­va pa­ri. Tans­si­ma­ra­ton on me­ta­fo­ra 1960-lu­vun kan­sa­lais­lii­keh­dinnän kä­si­tyk­sil­le yh­teis­kun­nan ja ta­lou­selämän luo­mas­ta käs­ky­tys­kult­tuu­ris­ta. Ih­mi­set tun­tu­vat elävän edel­leen omaa ma­ra­ton­tans­siaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 6 min. dokumentti, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy