Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bobby

Bobby Kennedy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Dutch FilmworksKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203940EAN: 8715664048207

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Dutch Filmworks) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­mi­lio Es­te­ve­zin oh­jaa­ma ja kä­si­kir­joit­ta­ma draa­ma mars­sit­taa kan­kaal­le hur­jan määrän tun­nis­tet­ta­via ni­minäyt­te­lijöitä luo­maan mo­ni­ta­hoi­sen draa­man Ro­bert Ken­ne­dyn sa­la­mur­haa edeltäväl­le päiväl­le.

E­mi­lio Es­te­ve­zin oh­jaa­ma ja kä­si­kir­joit­ta­ma draa­ma mars­sit­taa kan­kaal­le hur­jan määrän tun­nis­tet­ta­via ni­minäyt­te­lijöitä luo­maan mo­ni­ta­hoi­sen draa­man Ro­bert Ken­ne­dyn sa­la­mur­haa edeltäväl­le päiväl­le. Mo­nel­la rin­ta­mal­la ete­nevä ta­ri­na leik­kaa pa­lan elämää lo­san­ge­le­si­lai­ses­ta ho­tel­lis­ta, jon­ka sei­nien sisään mah­tuu pal­jon vi­pinää jo en­nen pre­si­dent­tieh­dok­kaan pai­kal­le tu­loa.
U­pea näyt­te­lijä­kaar­ti ja su­la­va tek­ni­nen to­teu­tus ei ai­van peitä sitä ikävää si­vu­ma­kua, että Ro­bert Ken­ne­dy on ve­det­ty tähän tur­haan mu­kaan. Toi­sil­leen tun­te­mat­to­mien hen­kilöi­den ta­ri­noi­den yh­teen ni­vo­mi­nen jää kik­ka­mai­sek­si rat­kai­suk­si, vaik­ka aja­tuk­ses­sa trau­maat­ti­sen his­to­rial­li­sen ta­pauk­sen käytöstä si­teenä on jo­ta­kin oi­keaa­kin. Ko­ko­nai­suu­te­na elo­ku­va on lep­poi­sa, jos­kin hie­man hi­das­tem­poi­nen draa­ma, jol­la ei ole juu­ri mitään te­ke­mistä his­to­rial­li­sen draa­man kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstraton. Julkaisu on hollantilainen tuontilevy, eikä se sisällä sen enempää suomenkielistä kuin englanninkielistäkään tekstitystä. (IJ)
06/03/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy