Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Maailman ympäri 80 päivässä

Around the World in 80 Days 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 277 minuuttia
Julkaisija: #DVD Data MateKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 107379EAN: 6430017004038

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nen Pier­ce Bros­na­nin Bond-ai­ko­ja tuo­tet­tu brit­tiläi­nen tv-­sar­ja Ju­les Ver­nen usein fil­ma­tus­ta seik­kai­lus­ta.

En­nen Pier­ce Bros­na­nin Bond-ai­ko­ja tuo­tet­tu brit­tiläi­nen tv-sar­ja Ju­les Ver­nen usein fil­ma­tus­ta seik­kai­lus­ta. Ei tar­joa juu­ri­kaan uut­ta, eikä ai­na py­syt­te­le tar­peek­si van­has­sa­kaan. Huu­mo­ri on vä­kinäistä, vaik­ka kaar­ti on ai­ka­moi­nen: Pe­ter Us­ti­nov, Ch­ris­top­her Lee, Eric Id­le, Lee Re­mick, Ro­bert Wag­ner, Rod­dy Mc­Dowall, Jill St. John. Kaik­ki kuu­si osaa kah­del­la le­vyllä.
Hie­man ko­hi­nai­nen ko­ko­ku­va. Sel­keä ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa ku­va­gal­le­rioi­ta. Lisäk­si 20 si­vun tri­via­vih­ko.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy