Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Flash Gordon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: Image EntertainmentKuva:
2.13
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­si 1937 oli ko­va sar­ja­ku­va­vuo­si.

Vuo­si 1937 oli ko­va sar­ja­ku­va­vuo­si. Sil­loin al­koi kak­si ”­maail­man pa­ras­ta sar­ja­ku­vaa”. En­simmäi­nen oli Hal Fos­te­rin Prin­ce Va­liant, toi­nen Alex Ray­mon­din Flash Gor­don. Ray­mond kuo­li jo vuon­na 1956, mut­ta pys­tyi vai­kut­ta­maan pal­jon mm. sci­fi-e­lo­ku­vaan.
Il­man Ray­mon­dia ei Star War­sin Han So­lo näyttäi­si siltä, mil­lai­sek­si Geor­ge Lu­cas hä­net loi. Elo­ku­va al­kaa­kin Ray­mon­din tai­teel­la.
Toi­sin kuin Fos­te­rin Prins­si Roh­kea, Ray­mon­din Flash Gor­don on­nis­tut­tiin tal­len­ta­maan sel­lu­loi­dil­le sar­ja­ku­va­siirrännäi­sil­le hy­vin har­vi­nai­seen, on­nis­tu­nee­seen ta­paan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on parempi kuin VHS:ssä. On ei-anamorfinen, joten rakeisuutta näkyy. Teatterissa tämä oli 2.40:1. Kannen sana anamorfinen tarkoittaa näemmä elokuvakameran linssejä. Värit näyttävät haaleilta. Ääni on tässä 20 vuotta vanhassa seikkailuelokuvassa sentään Dolby Surround. Queenin musiikki olisi kyllä vaatinut jykevämmän systeemin taakseen. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy