Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dirty Dancing – kuuma tanssi 2

Dirty Dancing 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 112013EAN: 6438044050059

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo al­ku­peräi­nen elo­ku­va pys­tyi sa­maan: toi­saal­ta niin är­syttävä, toi­saal­ta hi­tu­nen hy­viä ot­tei­ta.

Jo al­ku­peräi­nen elo­ku­va pys­tyi sa­maan: toi­saal­ta niin är­syttävä, toi­saal­ta hi­tu­nen hy­viä ot­tei­ta. Tällä ker­taa tun­tuu, että tuot­ta­jat pe­ta­si­vat vää­rin USA:n pre­si­den­tin­vaa­lien tu­lok­sen va­raan.
Tämä ei ole mikään em­bar­go-hen­ki­nen elo­ku­va vuo­den 1958 Kuu­bas­ta, vaan sym­pa­tiat ovat ai­na­kin näennäi­ses­ti köyhän kan­san puo­lel­la. Pää­pa­ris­ta (Ro­mo­la Ga­rai, Die­go Lu­na) ei to­sin sai­si tans­sin­tai­ta­jia millään man­te­reel­la.
Pat­rick Sway­ze pyörähtää ikään kuin en­nen tu­le­vaa roo­liaan kesä­lei­rin tans­si­no­pet­ta­ja­na jos­sain Jen­keissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Nykypäivänkin katsannossa hyvännäköinen kuva. Selkeä ääniraita, mutta ei juurikaan tilaa. Musiikki kuulostaa toki hyvältä. Ekstroissa 10 poistettua kohtausta, 11+24 min. dokumentit, tanssikohtauksia valinnaisilla kuvakulmilla ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy