Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Titanic

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 187 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
2.28
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100501  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

En tiedä, kum­mal­le an­taa täh­tiä, it­se elo­ku­val­le vai tuo­ta­to­ko­neis­tol­le.

En tiedä, kum­mal­le an­taa täh­tiä, it­se elo­ku­val­le vai tuo­ta­to­ko­neis­tol­le. Äl­lis­tyttävä, vi­suaa­li­ses­ti ko­mea teos, jo­ka sa­mal­la ma­ni­pu­loi ih­mi­sen kai­puu­ta sen­ti­men­taa­li­suu­teen. Hyvä suo­ri­tus toi­min­tae­lo­ku­vien oh­jaa­jal­ta.
Hil­litön me­nes­tys ei tul­lut tur­haan. Leo­nar­do Di­Cap­rio osoit­taa jäl­leen ole­van­sa näyt­te­lijä, eikä pelkkä nenäkäs kan­si­ku­va­poi­ka. Ka­te Wins­let uh­kuu sisäistä voi­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Levy aiheuttaa melkoista murinaa, koska vain paras olisi tullut kyseeseen. THX-standardi kannessa on monelle punainen vaate, vaikka ääntä tulvii kaikista tuuteista luonnollisesti ja elävästi. Ärtymys johtuu siitä, että kuva on letterboxattu. Varmaankin maailman paras ei-anamorfinen kuva, mutta miksi? Suomessa levy on sentään hinnoiteltu normaalisti, mutta britit ja jenkit olivat kuumana tavallista kovemmasta hinnasta, kun mukana ei ole trailerin ohessa muita ekstroja. Ilmoittaa kannessa kestävänsä kaksi minuuttia todellisuutta kauemmin. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy