Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yö ei tunne armoa

Death and Maiden 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99518EAN: 6415018615080

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­man Po­lans­kin ny­ky­tuo­tan­non kär­kipäähän yltävä ta­ri­na nai­ses­ta, jo­ka ta­paa eteläa­me­rik­ka­lai­sen jun­tan ki­dut­ta­jan, toh­to­ri Mi­ran­dan, 15 vuo­den kau­hu­ko­ke­mus­ten­sa jäl­keen ja saa mah­dol­li­suu­den mak­saa vel­kan­sa.

Ro­man Po­lans­kin ny­ky­tuo­tan­non kär­kipäähän yltävä ta­ri­na nai­ses­ta (Si­gour­ney Wea­ver), jo­ka ta­paa eteläa­me­rik­ka­lai­sen jun­tan ki­dut­ta­jan, toh­to­ri Mi­ran­dan (Ben Kings­ley), 15 vuo­den kau­hu­ko­ke­mus­ten­sa jäl­keen ja saa mah­dol­li­suu­den mak­saa vel­kan­sa. Men­nei­syy­den haa­muis­ta edel­leen kär­sivän nai­sen on­gel­ma ei kui­ten­kaan rat­kea yk­sin­ker­tai­ses­ti kos­ta­mal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin pehmeä kuva alkaa ei-anamorfisena laajakuvana. Tunkkainen ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy