Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Dreamers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110369EAN: 5050582250022

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ber­to­luc­cin eroot­ti­nen draa­ma ame­rik­ka­lai­ses­ta vaih­to-o­pis­ke­li­jas­ta ja pa­rii­si­lai­sis­ta si­sa­ruk­sis­ta, joi­ta si­too yh­teen pait­si in­to­hi­mo elo­ku­via koh­taan myös ra­ja­ton ko­kei­le­mi­sen­ha­lu.

Ber­to­luc­cin eroot­ti­nen draa­ma ame­rik­ka­lai­ses­ta vaih­to-o­pis­ke­li­jas­ta (Mic­hael Pitt) ja pa­rii­si­lai­sis­ta si­sa­ruk­sis­ta (E­va Green ja Louis Gar­rell), joi­ta si­too yh­teen pait­si in­to­hi­mo elo­ku­via koh­taan myös ra­ja­ton ko­kei­le­mi­sen­ha­lu. Ta­pah­tu­mat si­joit­tu­vat löyhäs­ti vuo­den 1968 le­vot­to­muuk­siin Pa­rii­sis­sa, mut­ta käytännössä suu­rin osa ajas­ta vierähtää neljän seinän sisällä aja­tus­leik­kien ja elo­ku­va-ai­heis­ten pe­lien mer­keissä. Ku­vaus on hie­nos­ti tyy­li­tel­tyä, näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set terä­viä ja kai­ken yllä lei­juu ä­lykkään elo­ku­van il­ma­pii­ri, mut­ta lo­pul­ta kä­teen jää kui­ten­kin vain hie­man enemmän kuin ko­koel­ma it­se­riit­tois­ta dia­lo­gia ja bi-hen­kistä na­kui­lua.

Kuva, ääni & ekstrat

Kauttaaltaan korkealaatuinen kuva, joka pysyy toistoltaan ehyenä ja yksityiskohtaisena, vaikka suuri osa tapahtumista sijoittuu hämyisiin tai pimeisiin ympäristöihin. Väritoisto on niin ikään miellyttävän sävykästä ja hallittua. Jälki on ajoittain havaittavan rakeista ja myös kohinaa esiintyy hieman keskimääräistä enemmän, mutta kummastakaan ilmiöstä ei ole merkittäväksi häiriötekijäksi. Dialogipitoinen ääniraita on selkeä ja sisällöllisesti miellyttävä, mutta tilakuvaltaan tai bassotoistoltaan tuskin mieleenpainuva. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy