Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Henkivartijat

Livvakterna 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ruot­sin Dir­ty Har­ry, et­sivä Falk, jat­kaa seik­kai­lu­jaan tällä ker­taa itä­ma­fian pa­ris­sa.

Ruot­sin Dir­ty Har­ry, et­sivä Falk, jat­kaa seik­kai­lu­jaan tällä ker­taa itä­ma­fian pa­ris­sa. Myc­ket an­ti­so­sial­de­mok­ra­tis­ka: oi­keus­val­tios­ta ei voi pu­hua, kun yk­si­tyi­set fir­mat tur­vaa­vat po­lii­sin te­hot­to­muu­teen kylläs­ty­neitä mah­ti­kan­sa­lai­sia.
K­li­seistä, mut­ta jän­ni­tettä osa­taan luo­da. Dy­naa­mi­sim­mil­leen vi­ri­tet­tyä naa­pu­ri­maan tv-ker­ron­taa. Be­ne­fo­nin pu­he­li­met saa­vat pro­duct pla­ce­men­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat erinomaiset, tähän eivät suomalaiset kollegat pysty. Ekstroja riittää: 7 traileria, 6 min. poistettuja kohtauksia kommentein, 17 min. ote Bakgrund -ohjelmasta, kommenttiraita, 21 min. kulisseissa ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy