Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Human Nature - luonnon pikku oikkuja

Human Nature 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kai­ken­tai­ta­va ja tai­dol­la yliam­pu­va il­vei­ly­ko­me­dia tie­de­mie­hestä, jo­ka päättää opet­taa luon­non kes­keltä vil­linä löy­de­tyn mie­hen ih­mis­ten ta­voil­le.

Kai­ken­tai­ta­va ja tai­dol­la yliam­pu­va il­vei­ly­ko­me­dia tie­de­mie­hestä (Tim Rob­bins), jo­ka päättää opet­taa luon­non kes­keltä vil­linä löy­de­tyn mie­hen (R­hys Ifans) ih­mis­ten ta­voil­le. Mikään ei tun­nu tässä elo­ku­vas­sa ole­van pyhää tai edes en­nal­ta kir­joit­te­tua.

Kuva, ääni & ekstrat

Havaittavaa, ajoittain hieman häritsevääkin kohinaa lukuunottamatta tasokas kuva. Niin ikään laadukas ääniraita on kauttaaltaan hillitty, eikä erityisempiä tehokeinoja ole käytetty. Ekstroissa dokumentti (6 min.), haastatteluita (28 min.) ja 10 tv-mainosta. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Michael Gondry
Pääosissa: Tim Robbins Rhys Ifans
Tarina: Charlie Kaufman
Kuvaus: Tim Maurice-Jones
Musiikki: Graeme Revell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy