Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kauhun oppitunnit

Faculty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bert Rod­ri­que­zin kau­hus­ci­fi, jo­ka lai­naa avoi­mes­ti 1950-­lu­vun klas­sik­koa In­va­sion of the Bo­dy Snatc­her­sia.

Ro­bert Rod­ri­que­zin (F­rom Dusk till Dawn, Des­pe­ra­do) kau­hus­ci­fi, jo­ka lai­naa avoi­mes­ti 1950-lu­vun klas­sik­koa In­va­sion of the Bo­dy Snatc­her­sia. Hyö­dyntää hä­peämättömäs­ti myös John Car­pen­te­rin The Thin­giä, ja yh­distää la­ji­tyyp­pejä: kau­hua, sci­fiä ja en­nen kaik­kea high sc­hool -nuo­ri­soe­lo­ku­vaa.
Sc­rea­mistä tu­tun Ke­vin Wil­liam­so­nin kä­si­kir­joi­tus. Lo­pun al­las­koh­tauk­sen hir­viö on eri­tyi­sen hyvä. Vei­keitä koh­tauk­sia, mut­ta sisältö ei ai­van riitä kii­tettä­viin ar­vo­sa­noi­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, kirkas kuva ja kohtuullista monikanavaäänen käyttöä. Voisi olla huomattavasti pelottavampi. Kauhua ja painostavaa tunnelmaa ei juuri synny toisin kuin edeltäjissään. Ekstroina viisi traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy