Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hevoskuiskaaja - Special Edition

Horse Whisperer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 162 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­ni DVD-­mies on vie­nyt tämän vai­mol­le le­py­telläk­seen uu­sien av-­han­kin­to­jen ta­kia.

Mo­ni DVD-mies on vie­nyt tämän vai­mol­le le­py­telläk­seen uu­sien av-han­kin­to­jen ta­kia. Sit­ten tämän on vielä jou­tu­nut kat­so­maan.
Ro­bert Red­ford las­kel­moi­vim­mil­laan. Hän muis­tut­taa Clint Eas­twoo­dia ja Barb­ra St­rei­san­dia oh­ja­tes­saan it­seään hä­peämättömäs­ti maail­man iha­nim­mak­si ih­mi­sek­si. Ei sil­ti ai­van vail­la an­sioi­ta elo­ku­va­na. On ai­ka pitkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Uusi parempi painos. Edellinen Sandrewn levy jätti mustan palkin television toiseen sivureunaan. Ei ole enää flipperi. Ekstroissa traileri, 2 min. dokumenttipätkä, musiikkivideo, ohjaajan 2 min. haastattelu ja oikea esikuva Buck Brannamankin saa olla saman verran esillä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy