Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Apinoiden planeetta

Planet of the Apes Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
2.28
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

U­SA:s­sa tämä oli Fo­xin vii­mei­nen ei-a­na­mor­fi­nen jul­kai­su.

U­SA:s­sa tämä oli Fo­xin vii­mei­nen ei-a­na­mor­fi­nen jul­kai­su. Eu­roo­pan pai­nos on ana­mor­fi­nen, jo­ten ku­va on en­tistä­kin pa­rem­pi ja tois­taa api­na­naa­mioi­den sä­vyt eri­no­mai­ses­ti. En­simmäi­nen osa, sci­fin klas­sik­ko­ja, on ai­noa DD5.1-ää­ni­mik­sauk­sen saa­nut osa. Jer­ry Golds­mit­hin mu­siik­ki on tun­ne­tus­ti her­mo­ja raas­ta­vaa. Nyt soun­di on hie­man peh­meäm­pi ja nyans­sit erot­ta­vam­pi. Ekst­rois­sa on still-ku­via, kaik­kien osien trai­le­rit ja 12 si­vun leh­ti­nen sa­gan ai­ka­ja­nas­ta. Myydään erik­seen sekä kuu­den le­vyn laa­ti­kos­sa. Muut osat ovat saa­ta­va­na vain ko­ko bok­sin mu­ka­na. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy