Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Elä täysillä!

Going All the Way 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 4333EAN: 6415018614028

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”Il­mei­ses­ti tai­de­kin joh­taa mir­ril­le”.

”Il­mei­ses­ti tai­de­kin joh­taa mir­ril­le”. Ta­voit­taa tär­keän, mut­ta ai­ka har­voin ku­va­tun vai­heen nuor­ten mies­ten elämässä. Usein ystä­vyys (Je­re­my Da­vies, Ben Aff­leck), ka­ve­rei­den taus­tat ja omi­nai­suu­det eivät ole sa­mal­la ta­sol­la, mikä on tär­keää. Ta­sa­pa­reis­ta ei syn­ny ko­ko­nai­suut­ta. Kas­vu­ku­vauk­sel­la on het­kensä. Pe­rus­tuu Dan Wa­ke­fiel­din ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kokokuva ja dialogiin keskittyvä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy