Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lone Star State of Mind

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen Anamorfine 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri­pa­ri on vih­doin­kin to­teut­ta­mas­sa haa­veen­sa muu­tos­ta Tek­sa­sin syrjä­seu­duil­ta Los An­ge­le­siin, mut­ta vähä-ä­lyi­nen serk­ku on­nis­tuu vielä heittämään ka­pu­loi­ta rat­tai­siin hank­kiu­tu­mal­la kah­nauk­siin pai­kal­li­sen huu­me­pa­ro­nin kans­sa.

Nuo­ri­pa­ri on vih­doin­kin to­teut­ta­mas­sa haa­veen­sa muu­tos­ta Tek­sa­sin syrjä­seu­duil­ta Los An­ge­le­siin, mut­ta vähä-ä­lyi­nen serk­ku on­nis­tuu vielä heittämään ka­pu­loi­ta rat­tai­siin hank­kiu­tu­mal­la kah­nauk­siin pai­kal­li­sen huu­me­pa­ro­nin kans­sa. Epäo­ma­peräi­nen kah­jo­ko­me­dia, vail­la mai­nit­ta­vaa juon­ta tai ra­ken­net­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on turhan pehmeä ja kohiseva ollakseen elävän uskottava. Vähäeleinen ja ilmeetön, mutta toimivan kuuntelukelpoinen ääniraita. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy