Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ms. 45

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: ImageKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Image) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mykkä hii­ru­lai­nen rais­ka­taan kah­des­ti sa­man il­lan ai­ka­na.

Mykkä hii­ru­lai­nen rais­ka­taan kah­des­ti sa­man il­lan ai­ka­na. Zoe Ta­mer­li­sin esittämä pää­hen­kilö muut­tuu kos­ta­jak­si New Yor­kin ka­duil­la.
Jos jos­tain elo­ku­vas­ta tu­lee mie­leen kuu­lui­sa Hel­sin­gin am­pu­ma­ra­ta­ta­paus, niin tästä. Hy­vin ylei­ses­ti ar­vioi­tu oh­jaa­ja Abel Fer­ra­ran par­haak­si elo­ku­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Rated-versio. On leikattu 15 sekuntia raiskaus- ja ampumiskohtausta, mutta tarkalleen mistä ja mitä, sitä on aika vaikea hahmottaa. R1-versio. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Abel Ferrara
Pääosissa: Zoe Tamerlis
Tarina: Nicholas St. John
Kuvaus: James Lemmo
Musiikki: Joe Delia
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy