Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Ruohonleikkaaja

The Lawnmower Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kei­no­to­del­li­suu­se­lo­ku­va­na to­ki vai­kut­tei­ta muil­le­kin an­ta­nut, mut­ta to­teu­tus on eri­kois­te­hos­tei­ta lu­kuu­not­ta­mat­ta köm­pelö.

Kei­no­to­del­li­suu­se­lo­ku­va­na to­ki vai­kut­tei­ta muil­le­kin an­ta­nut, mut­ta to­teu­tus on eri­kois­te­hos­tei­ta lu­kuu­not­ta­mat­ta köm­pelö. Oh­jaa­jan yli­pitkä ver­sio, jos­sa on puo­li tun­tia uut­ta ma­te­riaa­lia. Se on­kin ma­kua­sia, ha­luaa­ko tätä kat­soa pi­tempään.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikkotasoinen kuva ja audio. Ekstroissa vain biografiat. Perustuu vain löyhästi Stephen Kingin tarinaan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy