Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaikkiruokaiset ystäväni

Fierce Creatures 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei tie­tys­ti mikään Ka­la ni­meltä Wan­da, mut­ta pal­jon mai­net­taan haus­kem­pi.

Ei tie­tys­ti mikään Ka­la ni­meltä Wan­da, mut­ta pal­jon mai­net­taan haus­kem­pi. Oh­jaa­ja vaih­tui ja tes­tiy­leisö ei in­nos­tu­nut.
John Clee­se ja Ja­mie Lee Cur­tis ovat kui­ten­kin haus­ko­ja eläin­tar­han joh­ta­ji­na. Ke­vin Kli­nen kak­sois­roo­li tun­tuu vai­keal­ta. Nau­ru sil­ti rai­kaa. Pa­rem­pi kuin mo­net jenk­ki­ko­me­diat yh­teensä.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva, mutta ääniraita ei ole aktiivisimpia. Faktaruutuja, biografiat ja traileri. Julkaisuajankohta ei ole vieläkään tiedossa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy